Velkommen til Kulturhuset på Youngstorget, Oslo!

Grunntanken bak Kulturhuset er å bringe sammen kunstnere, gründere, kulturarbeidere og folk med generell tiltakslyst.

Vi ønsker å skape en plass hvor inkludering på tvers av scener og kulturelle uttrykk er i hovedfokus; hvor nye uttrykk og spennende samarbeid kan oppstå og tradisjonsrike så vel som eksperimentelle kulturformer kan vise seg frem, møtes og nytes.

Da Posten bestemte seg for at Youngstorget ikke var en plass de lenger ville operere fra, etterlot de seg ganske så romslige lokaler. Det er her Kulturhuset har slått rot. Folk møtes på dagtid eller kveldstid, i forbindelse med konferanser, konserter, foredrag, presentasjoner, dans, utstillinger eller rett og slett bare som venner over en øl eller et vennskapelig spill.

I løpet av Kulturhusets første halvår ble det avholdt over 300 arrangementer. Noe som vel trygt kan sies å være en god start. Vi kommer ikke til å hvile på noen form for laurbær fremover heller.

På tross av høyt aktivitetsnivå er ikke Kulturhuset en hesblesende plass hvor du risikerer magesår bare du stikker nesa innom. Lokalet er stort og delt opp i mange soner. Pågår det en høyoktans rockekonsert på scena, men du er mer i kontempleringsmodus er det bare å trekke innover og sette seg rolig ned. Huset har to barer, én kaffebar, to scener, møterom, pingpong og shuffleboards. På dagtid er det et typisk møtested for prosjektarbeidende mennesker med utstrakt kaffetørst, og er en hangout for folk som kun er kaffetørste, men synes kaffen smaker bedre utenfor hjemmets fire vegger.

På kveldstid er fokuset på opplevelser, konserter, dans, utstillinger, vinsmaking, spill, mingling og alt dette fører med seg av mellommenneskelige og kulturelle gleder.

Velkommen til oss!

KULTURHUSETS ÅPNINGSTIDER

Mandag-fredag 08:00 til 03.30
Lørdag-søndag 11:00 til 03.30

KAFFEBARENS ÅPNINGSTIDER:

Mandag-fredag 08:00 til 20:00
Lørdag 11:00 til 20:00
Søndag 11:00 til 18:00

ALDERSGRENSE:

BORDBESTILLING

E-post: bord@kulturhusetioslo.no

For å være sikker på å få svar på henvendelsen din
må du sende e-post senest dagen før og senest
fredag kl 12:00 for reservasjoner lørdag og søndag.

Til info reserverer vi ikke bord etter
kl 17 på fredager eller
kl 19 på lørdager.

GJENGLEMT:

E-post: gjenglemt@kulturhusetioslo.no
Gjenglemte ting blir kun på Kulturhuset i 2 uker, før det sendes til hjelpeorganisasjon.

GJESTELISTE:

Vi får ofte henvendelser fra gjester som ønsker
å stå på liste, meeen vi har ikke gjesteliste hos
oss. Det gjelder å komme før køen begynner!